Optimization of the publishing process of the Ukrainian Antarctic Journal - Malanchuk, V.; Pnyovska, O. (Ukrainian Antarctic Journal, 2020)
В інформаційному повідомленні висвітлено інформацію про діяльність наукового фахового видання "Український антарктичний журнал", в якому українські та іноземні науковці публікують результати своїх досліджень в Антарктиці.